Lenovo Thinkpad P51 Workstation Laptop - Elektronikë
Lenovo Thinkpad P51 Workstation Laptop - Elektronikë
€ 849,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20565
Offer ID #20565
Intel® Core™ i7-7820HQ Processor
16GB ram Memory DDR4
512GB SSD
Graphic nVidia Quadro M2200M 4GB 15.6″ FHD (1920×1080)Display
Windows 10 OEM,

Lenovo Thinkpad P51 Workstation Laptop - Elektronikë

€ 849,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20565
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch