Lenovo Thinkpad X1 Extreme Laptop - Elektronikë
Lenovo Thinkpad X1 Extreme Laptop - Elektronikë
€ 1.399,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20555
Offer ID #20555
Intel Core i7-8850h
32gb Ram Memory
1 TB SSD
nVidia GTX 1050Ti
15.6” UHD 4K TouchScreen

Lenovo Thinkpad X1 Extreme Laptop - Elektronikë

€ 1.399,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Lenovo
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20555
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch