Lens Coffee Mug - Artikuj
Lens Coffee Mug - Artikuj
€ 14,00
Kategoria:
- Artikuj
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20826
Offer ID #20826

100% brand new and high quality
The creative cup design is a 1:1 simulation to the EF 24-105mm f/4L USM Lens
Realistic camera lens look and feel
Detachable lens cover lid
Multi purpose, can be used as cup, ashtray, money box and pen holder .

You can use it to drink Coffee, Milk, Water, Fruit juice, Ice-cream, and etc, as you can imagine

Lens Coffee Mug - Artikuj

€ 14,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Artikuj
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20826
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch