LG 34″ UltraWide Monitor Ekran - Elektronikë
LG 34″ UltraWide Monitor Ekran - Elektronikë
€ 440,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
LG
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20363
Offer ID #20363

-LG 34WK500-P
-34″ WFHD (2560 x 1080) IPS Display
-sRGB 99% Color Gamut
-3-Side Virtually Borderless Design
-AMD FreeSync™ Technology
-On Screen Control with Screen Split
-Response Time (GTG): 5ms (High)
-Aspect Ratio: 21:9
-12 Muaj Garancion

LG 34″ UltraWide Monitor Ekran - Elektronikë

€ 440,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
LG
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20363
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch