Lilliput A11" 4K HDMI Monitor Ekran - Elektronikë
Lilliput A11" 4K HDMI Monitor Ekran - Elektronikë
€ 475,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Lilliput
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20698
Offer ID #20698

Specification

Screen Size (diagonal): 10.1" - (25.65 cm) 8bit IPS

Aspect Ratio: 16:10

Native Resolution: 1920x1200

Dimensions: 252mm x 157mm x 25mm

HDMI Formats:  4K 30hz // 1080p // 1080i // 720p // 576p // 576i // 480p // 486i

Power Consumption: <= 13 W

Viewing Angle (degrees): 175° / 175°

Brightness Ratio (cd/m2): 320

Video Inputs: 3G-SDI (input) x1 // HDMI 1.4b x1 (supports 4K 30 Hz) // VGA…

Lilliput A11" 4K HDMI Monitor Ekran - Elektronikë

€ 475,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
Lilliput
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20698
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch