Mbajtese per TV 23"-43" SBox TV - Elektronikë
Mbajtese per TV 23"-43" SBox TV - Elektronikë
€ 14,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20204
Offer ID #20204

Mbajtese per TV 23″-43″ SBox

Kapaciteti 35KG

Mbajtese per TV 23"-43" SBox TV - Elektronikë

€ 14,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20204
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch