Mercedes AMG GT 63S BITURBO 2019 Veturë
Mercedes AMG GT 63S BITURBO 2019 Veturë
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa dhe vendi:
Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2019
Marka:
Mercedes
Modeli:
AMG GT 63S BITURBO
Kilometra:
40'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Bardhë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #18671
Offer ID #18671

Magjistralja, Prishtinë, Ferizaj, Çagllavicë

360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Drita LED
Drita Xenon
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Ndriçim të ambientit
Pako Sport
Paralajmërimi në distancë
Sport
Ulëse lëkure
Ulëse sportive

Mercedes AMG GT 63S BITURBO 2019 Veturë

Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2019
Marka:
Mercedes
Modeli:
AMG GT 63S BITURBO
Kilometra:
40'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Bardhë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #18671

Kontakto

    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch