Mercedes S 400D Veturë 2021 - Automjet
Mercedes S 400D Veturë 2021 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2021
Marka:
Mercedes
Modeli:
S 400D
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18461
Offer ID #18461
360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Asistent i rrezes së lartë
Autopilot
Binarët e çatisë
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Drita laserike
Drita LED
Drita Xenon
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
ESP
Federët me ajr
Isofix
Navigation
Ndriçim të ambientit
Oldtimer
Pako Sport
Panoramë
Paralajmërimi në distancë
Sport
Ulëse lëkure
Ulëse me masazhë
Ulëse sportive
WLAN / Wifi Hotspot

Mercedes S 400D Veturë 2021 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2021
Marka:
Mercedes
Modeli:
S 400D
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18461
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch