Mercedes C220 Veturë 2012 - Automjet
Mercedes C220 Veturë 2012 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Mercedes
Modeli:
C220
Kilometra:
195'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21828
Offer ID #21828

Magjistrala Pr-Ferizaj Livagjë, Cagllavice 10000

ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Dritare elektrike
Klimë (AC)

Mercedes C220 Veturë 2012 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
Mercedes
Modeli:
C220
Kilometra:
195'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21828
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch