Mercedes E Class 350D Veturë 2016 - Automjet
Mercedes E Class 350D Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Mercedes
Modeli:
E Class
Kilometra:
116'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kafe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21781
Offer ID #21781

Magjistrala Pr-Ferizaj Livagjë, Cagllavice 10000

ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritare elektrike
E doganuar
Klimë (AC)
Navigation

Mercedes E Class 350D Veturë 2016 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Mercedes
Modeli:
E Class
Kilometra:
116'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kafe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21781
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch