Mercedes E220 CDI Veturë 2010 - Automjet
Mercedes E220 CDI Veturë 2010 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Mercedes
Modeli:
E220
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21663
Offer ID #21663

Magjistrala Pr-Ferizaj Livagjë, Cagllavice 10000

ABS
Airbag
Bluetooth
Drita Bi-Xenon
Klimë (AC)

Mercedes E220 CDI Veturë 2010 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Mercedes
Modeli:
E220
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21663
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch