Mercedes GLA 200D 2016 Veturë
Mercedes GLA 200D 2016 Veturë
€ 24.300,00
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa dhe vendi:
Prizren
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Mercedes
Modeli:
GLA 200D
Kilometra:
135'594 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18875
Offer ID #18875
360°-Kamera
ABS
Airbag
Alarm
Binarët e çatisë
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Drita Xenon
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
ESP
Navigation
Ndriçim të ambientit
Panoramë
Ulëse lëkure

Mercedes GLA 200D 2016 Veturë

€ 24.300,00
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Mercedes
Modeli:
GLA 200D
Kilometra:
135'594 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18875

Kontakto

    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch