Mercedes GLE 350 COUPE Veturë 2021 - Automjet
Mercedes GLE 350 COUPE Veturë 2021 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2021
Marka:
Mercedes
Modeli:
GLE 350 COUPE
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19215
Offer ID #19215

Magjistralja, Prishtinë, Ferizaj, Çagllavicë

360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Autopilot
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
ESP
Navigation
Ndriçim të ambientit
Paralajmërimi në distancë
Ulëse lëkure
Ulëse me masazhë

Mercedes GLE 350 COUPE Veturë 2021 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2021
Marka:
Mercedes
Modeli:
GLE 350 COUPE
Kilometra:
0 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19215
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch