Mercedes GLE 350D AMG LINE 4MATIC Veturë 2015 - Automjet
Mercedes GLE 350D AMG LINE 4MATIC Veturë 2015 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2015
Marka:
Mercedes
Modeli:
GLE
Kilometra:
152'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21312
Offer ID #21312
 • Year 2015
 • Make MERCEDES
 • Model GLE
 • Body Style SUV
 • Mileage 152000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 3.0
 • Fuel Type Diesel
 • Exterior Color Black
 • Interior Color Black
360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Asistent i rrezes së lartë
Bluetooth
Bordcomputer
Drita LED
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Klimë (AC)
Navigation
Pako Sport
Sport
Ulëse lëkure

Mercedes GLE 350D AMG LINE 4MATIC Veturë 2015 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2015
Marka:
Mercedes
Modeli:
GLE
Kilometra:
152'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21312
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch