Mercedes S350d LANG 4MATIC AMG LINE Veturë 2014 - Automjet
Mercedes S350d LANG 4MATIC AMG LINE Veturë 2014 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2014
Marka:
Mercedes
Modeli:
S350d
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #21840
Offer ID #21840

Magjistrala Pr-Ferizaj Livagjë, Cagllavice 10000

360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritare elektrike
Dritë atuomatike për kthesa
Klimë (AC)
Navigation
Ndriçim të ambientit
Sport
Ulëse lëkure

Mercedes S350d LANG 4MATIC AMG LINE Veturë 2014 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2014
Marka:
Mercedes
Modeli:
S350d
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #21840
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch