Miner Antminer L7 T19 E3 E9 s19j s19pro A6+ LTCMaster goldshell KD5 A11pro Avalon StrongU Asic Miner with PSU wholesales Kompjuterë - Elektronikë
Miner Antminer L7 T19 E3 E9 s19j s19pro A6+ LTCMaster goldshell KD5 A11pro Avalon StrongU Asic Miner with PSU wholesales Kompjuterë - Elektronikë
€ 4.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
6QCQ+6Q Mrčkovina, Serbia
Marka:
Miner
Ngjyra:
Miner

Antminer L7 T19 E3 E9 s19j s19pro A6+ LTCMaster goldshell KD5 A11pro Avalon  StrongU Asic Miner with PSU wholesales

 

Whatsapp ..........+86 171 5640 3202

Trading Technology Co ltd  ( CHINA )

Bulk And Single Order Available ..Packaging Details - Stock  New Package + warranty

cryptocurrency Asic BTC Mining Machine , GPU cards  - Profitable Asic miners  + PSU + Power Cords 

 

( BEST PRICE  ) GUARANTEED !

........................................................................................................

stock  New Antminer S19 Pro 110T  with PSU

Miner Antminer L7 T19 E3 E9 s19j s19pro A6+ LTCMaster goldshell KD5 A11pro Avalon StrongU Asic Miner with PSU wholesales Kompjuterë - Elektronikë

€ 4.000,00
asicvalminers
Shitës privat
Adresa ose vendi:
6QCQ+6Q Mrčkovina, Serbia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Miner
Ngjyra:
Miner
Offer ID #23484
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch