MS THUNDER Tastier Pro Gaming Mechanical Wired Keyboard Aksesorë - Elektronikë
MS THUNDER Tastier Pro Gaming Mechanical Wired Keyboard Aksesorë - Elektronikë
€ 44,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
MS THUNDER
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20416
Offer ID #20416

Tastierë me tela mekanike MS THUNDER e vogël, PGM, PRO me 87 çelësa të ndriçuar, 12 çelësa multimedial, funksion WIN, paraqitje në SH.B.A.
10 efekte të dritës së pasme, 6 linja ndriçimi të ndryshëm, plug & play, tastierë me madhësi të vogël, kabllo e thurur 1.5m.
Partneri më i mirë në çdo strategji, revole, aventurë ose simulim.

AZTECH Electronics | 038 600 556

MS THUNDER Tastier Pro Gaming Mechanical Wired Keyboard Aksesorë - Elektronikë

€ 44,99
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
MS THUNDER
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20416
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch