MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X Kompjuterë - Elektronikë
MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X Kompjuterë - Elektronikë
€ 259,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Shenzhen, Guangdong Province, China
Marka:
MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X

MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X

-

MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8G OCV1 LHR 8GB GDDR6 Video Card

Memory Size8 GB

Chipset Manufacturer - NVIDIA

Chipset/GPU Model - NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti

 

stock : $259USD  

 

NEW IN STOCK + FREE SHIPPING / DELIVERY

 Best Deal on sales Discount Up to 30% to 45%  OFF . 

 

in stock - Gpu Msi Nvidia Radeon Gigabyte Asus Evga Computer Graphics Cards .

Supplier:

MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X
€ 259,00
asicminerstrade
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Shenzhen, Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X
Offer ID #23412
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch