MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio Kompjuterë - Elektronikë
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio Kompjuterë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
North Port, FL, USA
Marka:
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio
Ngjyra:
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio

MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio

 

Discount up 30% to 48% OFF

 

 - New Stock 

 

 - Model - MSI

 - Electronics Computer Components  MSI Computer GPUs

 

Packaging Details - Stock Brand New Package + warranty

 

moq Order  - 3 units.

 

Offer - Buy 3 units  X Get 1 ( FREE )

 

Packaging & Shipping 

 

-INFO

#Trading Technology Co ltd

#Tel +86 171 5640 3202

#whatsapp +86 171 5640 3202

MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio
€ 500,00
asicvalminers
Shitës privat
Adresa ose vendi:
North Port, FL, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio
Ngjyra:
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio
Offer ID #23481
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch