MSI GF65 THIN GAMING Laptop - Elektronikë
MSI GF65 THIN GAMING Laptop - Elektronikë
€ 1.150,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
MSI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20569
Offer ID #20569

Intel® Core™ i7-10750H 2.6GHz
8GB Ram Memory DDR4
512GB SSD
15.6″ (1920×1080) IPS 120Hz
NVIDIA® GTX 1660Ti 6144MB Backlit Keyboard.

MSI GF65 THIN GAMING Laptop - Elektronikë

€ 1.150,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
MSI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20569
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch