MSI GP75 LEOPARD i7-9750H 2.6GHz 512GB SSD 16GB 17.3" FHD 144Hz GTX 1660Ti 6GB Laptop - Elektronikë
MSI GP75 LEOPARD i7-9750H 2.6GHz 512GB SSD 16GB 17.3" FHD 144Hz GTX 1660Ti 6GB Laptop - Elektronikë
€ 1.195,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
MSI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20231
Offer ID #20231

MSI GP75 LEOPARD GAMING

Core™ i7-9750H 2.6GHz-4.5GHz
512GB SSD NVMe M.2 16GB RAM DDR4
17.3″ (1920×1080) 144Hz NVIDIA®
GTX 1660Ti 6144MB Backlit Keyboard

12 Muaj Garancion 

MSI GP75 LEOPARD i7-9750H 2.6GHz 512GB SSD 16GB 17.3" FHD 144Hz GTX 1660Ti 6GB Laptop - Elektronikë

€ 1.195,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
MSI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20231
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch