Musky Zmadhues Zëri DY27 Audio - Elektronikë
Musky Zmadhues Zëri DY27 Audio - Elektronikë
€ 24,90
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Musky
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20180
Offer ID #20180

PËRSHKRIMI  I PRODUKTIT 

  • Bluetooth Mode: me Bluetooth 3.0, kur lidhni altoparlantin me telefonin tuaj, mund të luani video nga telefoni juaj.
  • Përputhshmëria e fortë: Paiftohet me pothuajse të gjitha pajisjet mobile të aktivizuara me Bluetooth, siç janë, për iPhone, për Samsung Galaxy, për HTC One, Tablet PC, Laptop, etj.
  • Cilësia e tingullit HIFI: Me altoparlantë të dyfishtë, folësi stereo 3D rrethues ju ofron festën audio të pasur dhe të paharrueshme.

Musky Zmadhues Zëri DY27 Audio - Elektronikë

€ 24,90
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
Musky
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20180
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch