Ndërtime - Shërbim profesionale
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Shërbim profesionale
Nënkategoria:
Ndërtime
Adresa ose vendi:
Shtime

Risi

Bejm instalimin e te gjitha pishinav publike dhe private simas deshire te juaj me sisteme tersisht te licencuar nga zvicra jo me materiale( turke kineze dhe bulgare) dhe me garancion te plot 2-5 vite
_______________________________________
Sistemin e filtrimit ne mnyren automatike per mirmbajtje dhe shperlarje te…

Ndërtime - Shërbim profesionale

Sipas marrëveshjes
Numri kontaktues:
+383 44 635 083
Adresa ose vendi:
Shtime
Kategoria:
- Shërbim profesionale
Nënkategoria:
Ndërtime
Offer ID #20053
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch