New Apple iphone 13 Pro/IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Celularë - Elektronikë
New Apple iphone 13 Pro/IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Celularë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria

Assalamualaikum Brother's and Sisther's

 

WE OFFER DISCOUNT FOR BULK ORDERS...Get 30% discount if you buy 10 pcs and above. Price includes postage fees.

 

Sales Manager: Teresa Ramson

 

Contact Whatsapp....: (+16602028314)

 

Contact Whatsapp...: (+16602028314)

 

Contact Email: Legitshowroom01@gmail.com

 

Gmail Chat: Legitshowroom01@gmail.com

 

Start your iPhone business in less than a month - buy phones straight from suppliers.

 

We also sell to individual. You can buy 1 unit or more from us. We offer…

New Apple iphone 13 Pro/IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Celularë - Elektronikë

€ 500,00
legitshowroom01
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Sofia, Bulgaria
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Celularë
Offer ID #24032
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch