NEW BITMAIN Antminer S19 PRO 110th/s SHA-256 W/ PSU Kompjuterë - Elektronikë
NEW BITMAIN Antminer S19 PRO 110th/s SHA-256 W/ PSU Kompjuterë - Elektronikë
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
8GJ3R46F+VP

NEW BITMAIN Antminer S19 PRO 110th/s SHA-256 W/ PSU

Price : $1500 Including Delivery 

Whatsapp me for more information +1 (581) 584-7679

 

The listing is for 1 miner with 1 PSU.

I have 4 more units if you are interested buying more.

The miners will come with power cord, PSU and full warranty.

I can ship anywhere via DHL or UPS. I can use Express services if you want them fast.

 

 

EMAIL: jentosbpro@gmail.com

 

NEW BITMAIN Antminer S19 PRO 110th/s SHA-256 W/ PSU Kompjuterë - Elektronikë

Sipas marrëveshjes
pedro
Shitës privat
Adresa ose vendi:
8GJ3R46F+VP
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23887
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch