New bobcat --300 Helium miner/ Graphics card available Kompjuterë - Elektronikë
New bobcat --300 Helium miner/ Graphics card available Kompjuterë - Elektronikë
€ 2.125,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina

WHAT SAPP  …  +1 514 612 6237

 

Bobcat Miner -300 Helium Hotspot for HNT – Ready to ship – New in stock – 

 

WHOLESALES / PROMO SALES : OFFER DISCOUNT20 % ( NEW STOCK )

email:: jefferey.jonathan001@gmail.com

whatsapp or call +15146126237

 

Guaranteed delivery worldwide

 

WHY BUY FROM US?

 

* Your privacy is assured

New bobcat --300 Helium miner/ Graphics card available Kompjuterë - Elektronikë

€ 2.125,00
souljaboi
Shitës privat
Numri kontaktues:
15146126237
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23616
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch