NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
F8JH+86 Podgorica, Montenegro

 

NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner

 

EVGA, Gigabyte, ASUS, MSI, ZOTAC, NVIDIA

 

GeForce RTX 3080 / 3070/3090 GTX 2080 Ti, 1080 Ti, 1070 Ti, 2080, 1080, 1070, 1060 Ti, 1060, 2080 Ti, RTX 2070, RX 5700 XT.

 

 

 

Whatsapp 24 Hours : +1 (581) 584-7679

 

EMAIL: jentosbpro@gmail.com

NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë

Sipas marrëveshjes
pedro
Shitës privat
Adresa ose vendi:
F8JH+86 Podgorica, Montenegro
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23890
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch