NEW BOBCAT NEW BOBCAT 300 HELIUM MINER JUST ARRIVED Kompjuterë - Elektronikë
NEW BOBCAT NEW BOBCAT 300 HELIUM MINER JUST ARRIVED Kompjuterë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Princes St, Edinburgh, UK
Marka:
NEW BOBCAT
Ngjyra:
ALL

ADD WHATSAPP FOR FAST RESPONSE : +12699062147

Immidiate delivery . No pre order

 

Bobcat Miner 300 Helium Hotspot for HNT with 4 DBI antenna

 

Miner is in hand ready to ship!

 

New in box never synced.

 

ALL KINDS OF GAMING LAPTOPS, GRAPHICS CARD, BITMAIN MINERS & OTHER MODELS OF ANTMINERS ARE AVAILABLE IN STOCK .

 

 

ADD WHATSAPP FOR FAST RESPONSE : +12699062147

 

Email :: altanwilliams009@gmail.com

NEW BOBCAT NEW BOBCAT 300 HELIUM MINER JUST ARRIVED Kompjuterë - Elektronikë

€ 500,00
Numri kontaktues:
+12699062147
Adresa ose vendi:
Princes St, Edinburgh, UK
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
NEW BOBCAT
Ngjyra:
ALL
Offer ID #24013
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch