New Brand Goldshell Model KD6 KD5 KD2 26.3Th/s Kompjuterë - Elektronikë
New Brand Goldshell Model KD6 KD5 KD2 26.3Th/s Kompjuterë - Elektronikë
€ 1.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
8GJ3P734+8F

 

 

New Brand Goldshell Model KD6 KD5 KD2 26.3Th/s for a power of 2630W Goldshell

NEW Goldshell KD5 + PSU IN STOCK - MORE UNITS AVAILABL

NEW Goldshell KD5 + PSU IN STOCK - MORE UNITS AVAILABLE

 

 

 

New Innosilicon A11 Pro ETH Miner – 2000MH/s

New Innosilicon A10+ Pro ETH Miner – 750MH/s

New Innosilicon A10 Pro ETH Miner – 500MH/s

 

Whatsapp 24 Hours : ‪+1 (662) 508‑0543

 

EMAIL: jentosbpro@gmail.com

 

Click…

New Brand Goldshell Model KD6 KD5 KD2 26.3Th/s Kompjuterë - Elektronikë

€ 1.000,00
jentosbpro
Shitës privat
Adresa ose vendi:
8GJ3P734+8F
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23931
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch