New Goldshell KD5 (KDA) Miner 2250W 18TH/s Laptop - Elektronikë
New Goldshell KD5 (KDA) Miner 2250W 18TH/s Laptop - Elektronikë
€ 700,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Frankfurt, Germany

TRADE LINK ELECT – Deal In New & Latest Antminer Bitmain + Graphics Cards With Warranty & Discount Price.

 

Available In Stock All Kinds Of Antminer Bitmain, Graphicss Cards & Gaming Laptop.

 

For More Inquires Contact Us 24 Hours Whatsapp +380505916795

 

E-mail : roskoslogs@gmail.com

 

New SenseCAP M1 Helium HNT Crypto Miner IN STOCK - MORE UNITS AVAILABLE

 

NEW Syncrobit Hnt Miner IN STOCK

 

NEW Bitmain ANTMINER S19 PRO 110th/s BTC miner SHA-256…

New Goldshell KD5 (KDA) Miner 2250W 18TH/s Laptop - Elektronikë

€ 700,00
kenlogss20
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Frankfurt, Germany
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Offer ID #24055
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch