NEW REGENT FINESSE Çanta & Aksesorë
NEW REGENT FINESSE Çanta & Aksesorë
€ 39,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Çanta & Aksesorë
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
NEW REGENT
Modeli:
FINESSE
Offer ID #19290
Offer ID #19290

Comodita Home prezanton çantën e udhëtimit NEW REGENT FINESSE.

Të punuara me përpikmëri në të gjitha detajet dhe finesat estetike.

Koleksioni i ri qëndron para si një seri e sofistikuar e çantave me funksionalitet të lartë në përdorim të shumtë. Të rafinuara në pamje me tipare specifike, përforcuar nga shumë gjepa që përpos gjësendeve tjera personale, mundëson akomodim dhe sigurim të shumë elementeve digjitale të rëndësishme ditore.

Përbërë nga materiale me peshë të lehtë, njekohësisht shumë të qendrueshme dhe rezistente ndaj lagëshitisë, përfshirë materiale textili të forta, najloni, mikro – fije lëkure, patent të qëndrueshëm, dorëza të mbushura nga sfungjeri për mbajtje sa më komode.
Këto çanta si tiparë të veçantë kanë qasjen e lehtë në gjërat tuaja përmes zinxhirëve të zgjeruar dhe të shumtë.

 • Gjepi i vogël në pjesën e sipërme, lehtë i qasshëm për të ruajtur telefonin, syzet etj.
 • 2 Dorëza me mbushje sfungjeri, të rehatshme dhe të qëndrueshme.
 • USB port, e konvenueshme për mbushje telefoni pa pasur nevojë ta fusni brenda në çantë.
 • Gjepi anësor me mundësi të përshtatjes, i konvenueshëm për disa madhësi të shishes.
 • Gjepi i parë në pjesën e përparme definon hapësirën e përshtatshme për ruajtje të dokumenteve.
 • Gjepi kryesorë përcaktuar me shumë hapësirë dhe pajisur me shumë gjepa tjerë, për akomodim dhe mirëorganizim duke filluar me gjësendet më të thjeshta për të mbaruar me llaptopin dhe tabletin tuaj, përforcuar më mbushje sfungjeri, rripa shtesë dhe patent për të mundësuar ruajtjen maksimalisht.
 • Zingjiri i gjepit kryesor i zgjeruar deri në fund dhe përforcuar në anësore me material ngjitëse, ju bën të lehtë futjen dhe nxjerrjen e gjësendeve nga do që jeni, pa lënë ato të rrëshqasin dhe të bien.
 • Pajisur edhe me sistemin “Smart Sleeve”, që mundëson vendosjen e çantës në dorëzën e zgjatur të valixhes.
 • Mbajtëse silikoni vendosur në njërin krahë – mbajtës, që shërben për të kapur telefonin në të kur dëshironi të lironi duart tuaja.

 

NEW REGENT FINESSE Çanta & Aksesorë

€ 39,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Çanta & Aksesorë
Marka:
NEW REGENT
Modeli:
FINESSE
Offer ID #19290

Kontakto

  Kompani biznesi
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch