NiceFoto Mini Studio Flash 300W Aksesorë - Elektronikë
NiceFoto Mini Studio Flash 300W Aksesorë - Elektronikë
€ 125,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20800
Offer ID #20800
  • 5500K daylight CCT
  • High quality capacitor
  • 1000 times continuous flash
  • Touch-button control panel
  • Digital LED display                           
  • Metal material cooling
  • Over-heating protection

NiceFoto Mini Studio Flash 300W Aksesorë - Elektronikë

€ 125,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20800
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch