Nikon D3500 Aparat Fotografik Kamera - Elektronikë
Nikon D3500 Aparat Fotografik Kamera - Elektronikë
€ 412,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nikon D3500
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20113
Offer ID #20113

Compact and comfortable design,

The figure sensor is 15X larger than a smartphone

You don’t need to be a photographer to recognize a great photo when you see one. And you don’t need to be a photographer to take a great photo – you just need the D3500. It’s just as easy to use as a photo booth, but it requires beautiful DSLR photos and videos. It feels extraordinary in your hands, bold and balanced with the controls…

Nikon D3500 Aparat Fotografik Kamera - Elektronikë

€ 412,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Nikon D3500
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20113
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch