Nikon D750 24-120 Kit Kamera - Elektronikë
Nikon D750 24-120 Kit Kamera - Elektronikë
€ 1.690,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20794
Offer ID #20794
 • 24MP Full-frame CMOS sensor (with AA filter)
 • Flip up/down 3.2″ 1,229k-dot RGBW LCD screen
 • 6.5 fps continuous shooting
 • Improved 51-point Multi-CAM 3500FX II AF system (sensitive to -3EV)
 • 91,000-pixel RGB metering sensor with face detection and spot-metering linked to AF point
 • Built-in Wi-Fi
 • Highlight-weighted metering
 • 1080/60p video recording
 • Powered aperture for control during live view/video
 • Group Area AF mode
 • Simultaneous internal recording and HDMI output

Nikon D750 24-120 Kit Kamera - Elektronikë

€ 1.690,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20794
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch