Nikon D7500 18-140mm Lens Kamera - Elektronikë
Nikon D7500 18-140mm Lens Kamera - Elektronikë
€ 1.090,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20150
Offer ID #20150

Designed as a true all-arounder, the Nikon D7500 is a DX-format DSLR offering a versatile feature-set to appeal to photographers and videographers alike. Based on a 20.9MP CMOS sensor and EXPEED 5 image processor, this multimedia maven avails an 8 fps continuous shooting rate for up to 100 consecutive JPEGS, a native sensitivity range to ISO 51,200 that can be expanded up to ISO 1,640,000, and 4K UHD video and time-lapse recording capabilities. Complementing the imaging capabilities is…

Nikon D7500 18-140mm Lens Kamera - Elektronikë

€ 1.090,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20150
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch