Nikon D780 Body Kamera - Elektronikë
Nikon D780 Body Kamera - Elektronikë
€ 2.200,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20782
Offer ID #20782

24.5MP FX-Format BSI CMOS Sensor
EXPEED 6 Image Processing Engine
UHD 4K30 Video; N-Log & 10-Bit HDMI Out
Multi-CAM 3500 II 51-Point AF System

Nikon D780 Body Kamera - Elektronikë

€ 2.200,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20782
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch