Nikon SB-700 AF Speedlite Aksesorë - Elektronikë
Nikon SB-700 AF Speedlite Aksesorë - Elektronikë
€ 305,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20842
Offer ID #20842
Key Features
  • Compatible with Nikon i-TTL
  • Guide Number: 92′ at ISO 100 and 35mm
  • Zoom Range: 24-120mm (12mm with Panel)
  • Tilts from -7° to 90°

Nikon SB-700 AF Speedlite Aksesorë - Elektronikë

€ 305,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20842
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch