Nikon Z50 16-50 DX Kit Kamera - Elektronikë
Nikon Z50 16-50 DX Kit Kamera - Elektronikë
€ 1.015,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20707
Offer ID #20707

Specifications

Lens Mount:  Nikon Z

Camera Format:  APS-C (1.5x Crop Factor)

Pixels:  Actual: 21.51 Megapixel

Effective: 20.9 Megapixel

Maximum Resolution:  5568 x 3712

Aspect Ratio:  1:1, 3:2, 16:9

Sensor Type:  CMOS

Sensor Size:  23.5 x 15.7 mm

Image File Format:  JPEG, Raw

Bit Depth:  14-Bit

Image Stabilization:  Digital (Video Only)

 

Exposure Control

ISO Sensitivity:  Auto, 100 to 51200 (Extended: 100 to 204800)

Shutter Speed:  Electronic Front Curtain Shutter, 1/4000 to 30 Second

Bulb Mode

Time Mode

Nikon Z50 16-50 DX Kit Kamera - Elektronikë

€ 1.015,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20707
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch