Nikon Z6 II 24-70mm f/4 + FTZ Kamera - Elektronikë
Nikon Z6 II 24-70mm f/4 + FTZ Kamera - Elektronikë
€ 2.710,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20669
Offer ID #20669

Specifications

Imaging

Lens Mount: Nikon Z

Camera Format: Full-Frame (1x Crop Factor)

Pixels: Actual: 25.28 Megapixel

Effective: 24.5 Megapixel

Maximum Resolution: 6000 x 4000

Aspect Ratio: 1:1, 3:2

Sensor Type: CMOS

Sensor Size: 35.9 x 23.9 mm

Image File Format: JPEG, Raw

Bit Depth: 14-Bit

Image Stabilization: Sensor-Shift, 5-Axis

Exposure Control

ISO Sensitivity: Auto, 100 to 51200 (Extended: 50 to 204800)

Shutter Speed: 1/8000 to 900 Seconds, Bulb…

Nikon Z6 II 24-70mm f/4 + FTZ Kamera - Elektronikë

€ 2.710,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Nikon
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20669
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch