Nvidia GeForce® GTX 1650 SUPER 4gb DDR6 Kompjuterë - Elektronikë
Nvidia GeForce® GTX 1650 SUPER 4gb DDR6 Kompjuterë - Elektronikë
€ 185,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Nvidia
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20198
Offer ID #20198

Powered by GeForce® GTX 1650 SUPER™
NVIDIA Turing™ architecture and GeForce Experience™
Integrated with 4GB GDDR6 128-bit memory interface
90 mm unique blade fans
172mm compact card size

Nvidia GeForce® GTX 1650 SUPER 4gb DDR6 Kompjuterë - Elektronikë

€ 185,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Nvidia
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20198
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch