Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card Kompjuterë - Elektronikë
Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card Kompjuterë - Elektronikë
€ 799,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Berlin, Germany
Marka:
Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card

Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card

+ ( Free shipping )

 

New in stock Nvidia GeForce RTX 3090 Founders Edition 24GB GDDR6  PCI Express Graphics Card - Stock  $799

 

stock -  Graphics/Video Cards , Gpu Computer Graphics Cards  , Msi  - Nvidia - Radeon -  Gigabyte -  Asus -  Evga  

 

Shipping - (FREE)

Zhan Electronic Technology /whatsapp +86 171 5640 3202

IN STOCK 

Best Graphics Cards for Gaming 2021 - GeForce…

Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card
€ 799,00
minerstrade
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Berlin, Germany
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Nvidia GeForce RTX 3090 24GB New model Graphics video card
Offer ID #23449
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch