Opel Astra 1.7 CDTI Veturë 2011 - Automjet
Opel Astra 1.7 CDTI Veturë 2011 - Automjet
€ 6.000,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Viti i prodhimit:
2011
Marka:
Opel
Modeli:
Astra
Kilometra:
183'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #22409
Offer ID #22409
Airbag
Alarm
Dritare elektrike
E doganuar
Klimë (AC)
Ulëse lëkure

Opel Astra 1.7 CDTI Veturë 2011 - Automjet

€ 6.000,00
Kompani biznesi
Metush Krasniqi, Gjilan
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2011
Marka:
Opel
Modeli:
Astra
Kilometra:
183'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #22409
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch