Opel Corsa 1.3 ECOFLEX Veturë - Automjet
Opel Corsa 1.3 ECOFLEX Veturë - Automjet
€ 5.700,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Marka:
Opel
Modeli:
Corsa
Kilometra:
153'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22459
Offer ID #22459
ABS
Airbag
Alarm
Klimë (AC)

Opel Corsa 1.3 ECOFLEX Veturë - Automjet

€ 5.700,00
Kompani biznesi
Metush Krasniqi, Gjilan
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Marka:
Opel
Modeli:
Corsa
Kilometra:
153'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22459
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch