Opel Meriva 1.7 CDTI Automatic Veturë 2010 - Automjet
Opel Meriva 1.7 CDTI Automatic Veturë 2010 - Automjet
€ 7.900,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Opel
Modeli:
Meriva
Kilometra:
157'141 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21945
Offer ID #21945
•Opel Meriva 1.7 CDTI Automatic
•2010 | 157141 KM
•95 KW | 130 PS
•Senzora | 8x Goma
•Regjistrim 5 Muaj
info: +383 (0) 49 144 779
Rr.Bujanocit, Gjilan.
ABS
Airbag
E doganuar
Klimë (AC)

Opel Meriva 1.7 CDTI Automatic Veturë 2010 - Automjet

€ 7.900,00
Kompani biznesi
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
Opel
Modeli:
Meriva
Kilometra:
157'141 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21945
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch