OTT TV Box 4K MXQ Pro S905X 4K TV - Elektronikë
OTT TV Box 4K MXQ Pro S905X 4K TV - Elektronikë
€ 58,10
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
OTT
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20172
Offer ID #20172

Model : MXQ Pro S905X

Processor : Amlogic S905x Quad Core 2.0HG (Cortex-A53)

Frequency : 2.0GHz

1GB RAM / 8GB Memory

Wireless Internet : WiFi 802.11b / g / n

Dimensions : 115 x 115 x 25 mm

Weight : 450g

OTT TV Box 4K MXQ Pro S905X 4K TV - Elektronikë

€ 58,10
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Marka:
OTT
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20172
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch