Kompjuter, Web & IT - Shërbim profesionale
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Shërbim profesionale
Nënkategoria:
Kompjuter, Web & IT
Adresa ose vendi:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Offer ID #19557
Offer ID #19557

Ekipi ynë është i lumtur t'ju mbështesë ju dhe ekipin tuaj në fushat e mëposhtme:

Outsourcing

 • Web Development
 • eCommerce
 • APP Developer
 • REST API
 • SEO & SEA
 • Remarketing

Graphic & Design

 • UX design
 • UI design
 • Product design
 • Polygraph
 • Brand Identity
 • Drawing

Back Office

 • Secretary
 • Telephone service
 • Order processing
 • Customer management
 • Appointment
 • Reporting

Me ne ju jeni në anën e sigurt. Ju mund të keni nevojë për shërbime në fusha të shumta të zhvillimit…

Kompjuter, Web & IT - Shërbim profesionale

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Kategoria:
- Shërbim profesionale
Nënkategoria:
Kompjuter, Web & IT
Offer ID #19557
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch