Kompjuter, Web & IT - Shërbim profesionale
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Shërbim profesionale
Nënkategoria:
Kompjuter, Web & IT
Adresa ose vendi:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Offer ID #19562
Offer ID #19562

Ekipi ynë është i lumtur t’ju mbështesë ju dhe ekipin tuaj në fushat e mëposhtme:

Video

 • Concept
 • Turn
 • Post-production
 • Distribution

Image film

 • Versatile application
 • Persuasiveness
 • Better ranking
 • Long-range

Explanatory video

 • Simple explanation
 • Exclusive video style
 • Visiting time
 • No limits

Përfitoni nga përparësitë e shërbimeve të OutWork.

www.outwork.ch

Kompjuter, Web & IT - Shërbim profesionale

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Kategoria:
- Shërbim profesionale
Nënkategoria:
Kompjuter, Web & IT
Offer ID #19562
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch