Panasonic AG-AC30 Full HD Kamera - Elektronikë
Panasonic AG-AC30 Full HD Kamera - Elektronikë
€ 1.250,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Panasonic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20735
Offer ID #20735

HD Camcorder with Built-In LED Light

1/3.1″ BSI MOS Sensor

1920 x 1080 Up to 59,94p

20x Optical Zoom Lens

5-Axis Hybrid O.I.S.

Individual Focus, Zoom & Iris Lens Rings

0.24″ EVF / 3″ LCD Touch Screen

FHD Up to 120 FPS

Records MP4, MOV, AVCHD to SDXC Cards

Dual SDXC Card Slots

Panasonic AG-AC30 Full HD Kamera - Elektronikë

€ 1.250,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Panasonic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20735
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch