Panasonic AG-UX90 4K Kamera - Elektronikë
Panasonic AG-UX90 4K Kamera - Elektronikë
€ 1.650,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Panasonic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20730
Offer ID #20730

1.0″ Type CMOS Sensor

UHD 29.97/23.98/FHD 59.94p/29.97p/23.98p

FHD Variable Frame Rate Up to 60 FPS

UHD/FHD Dual Codec Recording

16-Axis Color Correction Function

8.8 to 132mm 15x Optical Zoom with OIS

3 x Manual Lens Control Rings

IR Night Shooting

Relay and Simultaneous Recording

Panasonic AG-UX90 4K Kamera - Elektronikë

€ 1.650,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Panasonic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20730
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch