Parcelë 6.52 ari në Prishtinë, zona Sofali
Parcelë 6.52 ari në Prishtinë, zona Sofali
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Patundshmëri
Nënkategoria:
Troje
Adresa dhe vendi:
Sofali, Prishtinë
Offer ID #18942
Offer ID #18942
Karakteristikat e parcelës:
– 6.52 ari
– Fletë poseduese
– Posedon infrastrukturë rrugore, ujësjellës, kanalizim, rrjet kabllorë
Karakteristikat që do ti pëlqeni:
– Afër me parkun e Gërmisë
– Zonë e qetë
 
Cakto takim në:
045 610 444 (+Viber, Whatsapp)

Parcelë 6.52 ari në Prishtinë, zona Sofali

Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Patundshmëri
Nënkategoria:
Troje
Adresa dhe vendi:
Sofali, Prishtinë
Offer ID #18942

Kontakto

  Kompani biznesi
  Prishtinë
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch